رسانایی آلومینیوم حدود 60 درصد مس است، به این معنی که سیم مسی کولر گازی مقاومت الکتریکی کمتری نسبت به آلومینیوم دارد و بنابراین می توان نتیجه گرفت که آلومینیوم مقاومت بیشتری نسبت به مس دارد.
همه ما می دانیم که مقاومت با سطح مقطع نسبت معکوس دارد و بنابراین، برای رسانایی آلومینیوم، مساحت و وزن کمتری برای انتقال ولتاژ مشخصی نسبت به مس مورد نیاز است.
در حالی که مس الکتریسیته را بهتر هدایت می کند، به دلیل هزینه کمتر مواد، ما عمدتاً از آلومینیوم و فولاد برای هدایت الکتریسیته استفاده می کنیم و اما این تنها در صورتی صادق است که مقاومت ها هرگز برابر نباشند.
اما اگر دو فلز در دماهای مختلف باشند، می توانند برابر باشند زیرا مقاومت با دما ثابت نیست و ضریب دمایی قابل توجهی دارد.
مقاومت آنها نزدیک است، بنابراین آنها نیازی به اختلاف دمای زیادی ندارند تا با آنها مطابقت داشته باشند، بسیار پایین تر از نقطه ذوب و بنابراین، در برخی از جفتهای دماهای مختلف، آنها میتوانند برابر باشند، در این صورت مقاومتها نیز بر اساس همان ابعاد فیزیکی برابر خواهند بود.
یعنی با گرم شدن زیاد می شود و بنابراین، اگر دمای سیم مسی را افزایش دهیم و دمای سیم آلومینیومی را کاهش دهیم، بله، مقاومت نهایی می تواند برابر شود.
در چندین جفت نقطه دما مس و آلومینیوم هر دو رسانای خوبی هستند و به دلیل ملاحظات دیگر، همیشه از مس بهتر در برخی کاربردها استفاده نمی شود.
از آلومینیوم سنگینتر است و همیشه نمیتوان آن را در تأسیساتی که به طولهای طولانی نیاز دارند، مانند خطوط انتقال نیرو که میتوانند چندین مایل طول داشته باشند، استفاده کرد.
مس کمی نرمتر از آلومینیوم است و در صورت استفاده در خطوط طولانی بدون پشتیبان، بیش از حد آویزان می شود و مس همچنین به راحتی اکسید می شود و می تواند تماس الکتریکی ضعیفی برقرار کند.
در کاربردهایی با سیمهای کوتاهتر، مانند تجهیزات الکترونیکی و الکتریکی، مس ترجیح داده میشود زیرا میتوان آن را بدون ترک به راحتی خم کرد.
مشکلات اکسیداسیون به راحتی با جوشکاری در انتهای سیم هایی که نیاز به تماس الکتریکی خوب و مطمئن دارند، حل می شود.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.